Главная arrow Архив газеты arrow 2019arrow 16arrow Через Електронний кабінет можливо отримати копію раніше поданої звітності



НОВОСТИ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА
Через Електронний кабінет можливо отримати копію раніше поданої звітності

Платник має право подавати звітність в електронній формі за допомогою Електронного кабінету.

ГУ ДФС у Дніпропетровській області інформує, що в Електронному кабінеті здійснюється автоматизоване внесення до журналу всіх дій (подій), що відбуваються в цьому кабінеті, включаючи фіксацію дати і часу відправлення, отримання документів через Електронний кабінет та будь-якої зміни даних, доступних в Електронному кабінеті, за допомогою кваліфікованої електронної познач­ки часу. Інформація про дату і час надсилання та отримання документів, іншої кореспонденції з ідентифікацією відправника та отримувача зберігається безстроково і може бути отримана через Електронний кабінет у вигляді електронного документа, у тому числі у вигляді квитанції у текстовому форматі.

У приватній частині Електронного кабінету залежно від типу платника (юридична особа, ФОП, громадянин тощо) надається доступ, зокрема, до перегляду та друку раніше поданої звітності.

Меню «Перегляд поданої звітності» надає користувачу Електронного кабінету можливість перегляду раніше поданої податкової, пенсійної та статистичної звітності незалежно від способу її подання, включаючи звіти, подані на паперових носіях до центрів обслуговування платників.

Водночас користувач отримує перелік всіх звітів, поданих у відповідному звітному періоді.

Перегляд конкретного звіту здійснюється подвійним натисненням лівої кнопки миші, формується pdf-файл звіту зі всіма додатками.